FES-TE SOCI
loading

Natació 3.0

Ensenyem amb passió, aprenen gaudint

Descobreix el mètode d'aprendre a nedar més natural, adaptat a tots els ritmes d'aprenentatge i centrat en el joc com a element motivador.

 

A través de la vivència de situacions interessants, els alumnes despertaran l'entusiasme per aprendre de forma natural.

 

Inscripcions presencials obertes pel curs 2024-2025.

L'estiu més intens

L'estiu dóna per a molt. Apunta'ls als cursos de natació intensius i fes que gaudeixin de l'estiu a l'aigua, aprenent mentre juguen. Per a nadons, petits, infantils, joves... i també adults!

 

Dates i horaris:

Del 25 de juny al 20 de juliol de 16:00 a 20:00 hores (consulta els horaris de cada grup).

 

Inscripcions obertes presencials.

El mètode d'ensenyament Natació 3.0 té com a objectius:

image
GENERAR ENTUSIASME

amb activitats dinàmiques i sense esperes​

image
RESPECTAR EL RITME DE CADA NEN/A

potenciant el seu aprenentatge natural​

image
CREAR EMOCIONS POSITIVES ENVERS EL MEDI AQUÀTIC

integrant el joc en l'ensenyament d'habilitats​

image
APRENDRE JUGANT

com a base del desenvolupament infantil​

image
ENSENYAR AMB PASSIÓ

per encendre la il·lusió per aprendre​

image
PROVOCAR CURIOSITAT

amb classes que suposin un repte​

Preguntes freqüents

Per què el mètode Natació 3.0 és el millor perquè el meu fill/a aprengui a nedar?
És el sistema més natural de fer-ho. Està basat en activitats recreatives, amb jocs que respecten tots els ritmes d’aprenentatge. L’adaptació al medi aquàtic es produeix de forma natural amb experiències agradables, divertides i sense angoixes. Centrant-se en generar emocions positives, es crea il·lusió i ganes de tornar.
Per què és tant important respectar el ritme d’aprenentatge de cada nen/a?
Quan l’alumne/a afronta els nous reptes seguint el seu propi ritme, associa el procés amb emocions positives que promouen aprenentatges sòlids.
Com és una classe de Natació 3.0?
Molt participativa, dinàmica i sense esperes. Amb exercicis encadenats, d’habilitats bàsiques i tècniques, en forma de circuits jugats per generar entusiasme per aprendre. Una proposta engrescadora i il·lusionant, amb el nen/a com a protagonista.
Quant de temps triguen els nens i nenes en ser autònoms?
Depèn de l’experiència prèvia que hagin tingut i de si fa un cursos d’un o dos dies. El mètode afavoreix molt l’adquisició d’autonomia perquè ofereix molt de temps real de pràctica a l’aigua. Respectant el ritme de cada nen/a s’assoleix abans l’adaptació al medi.
Amb quina freqüència es fan les classes?
Es fan cursos d’un i de dos dies. Cal tenir present, però, que l’evolució va lligada a l’experiència a l’aigua i aquesta a les hores acumulades de pràctica. Es recomana fer doncs, un curs de dos dies a la setmana per promoure una adaptació i una adquisició d’autonomia molt més ràpida, alhora que una evolució més sòlida.
Però jo vull que el meu fill/a nedi, no que jugui...
Que l’aprenentatge es faci en un context de joc no vol dir que no nedin. Aprenen a través del joc, A més, el mètode garanteix la màxima estona d’aigua possible i evita la formació de fileres, cues i esperes. Es treballen constantment els fonaments de la natació (flotació, propulsió, respiració), claus per a la integració posterior dels estils de natació. Al final del procés els nens i nenes hauran après tant o més que amb els mètodes tradicionals amb la diferència que amb aquest l’experiència haurà estat molt més positiva i engrescadora.
Podré veure les sessions que realitza el meu fill/a?
Per tal de no incidir en l’evolució de l’activitat i per la convivència amb la resta d’usuaris, no es permet als acompanyants accedir al recinte de la piscina abans, durant o després de l’activitat. Al final del primer i tercer trimestre es realitzaran jornades de portes obertes perquè les famílies pugueu veure una sessió completa en directe, fer fotos i tenir un bon record que guardaran per sempre.

Aprenentage natural, joc & motivació

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.